
Italiensk krydderblanding med hvitløk, olje og chili – 100g
Aglio, olio e peroncino er en av våre spesielle krydderblandinger.
Denne blandingen gir all den smaken av chilipepper, den aromatiske smaken av hvitløk og duften av persille. Navnet henter inspirasjon fra en veldig populær italiensk rett, laget med tre enkle ingredienser som vanligvis er en del av det gjennomsnittlige italienske pantryet: pasta, hvitløk (aglio), olivenolje (olio) og krydret rød chilipepper (peperoncino). Disse tre enkle elementene sammen, skaper en unik blanding.
Italiensk krydderblanding med hvitløk, olje og chili – 100g
Aglio, olio e peroncino er en av våre spesielle krydderblandinger.
Denne blandingen gir all den smaken av chilipepper, den aromatiske smaken av hvitløk og duften av persille. Navnet henter inspirasjon fra en veldig populær italiensk rett, laget med tre enkle ingredienser som vanligvis er en del av det gjennomsnittlige italienske pantryet: pasta, hvitløk (aglio), olivenolje (olio) og krydret rød chilipepper (peperoncino). Disse tre enkle elementene sammen, skaper en unik blanding.
Denne blandingen av krydder danner grunnlaget for et flertall av italienske oppskrifter på pastasaus, sautert sjømat og entrées. Du trenger bare å tilsette 2 ss Aglio, Olio e Peperoncino krydder i en panne med et glass varmt vann, kok lett til vannet er nesten helt dampet. Tilsett 2-3 ss ekstavirgin olivenolje og stek forsiktig videre i oljen i ca 3-5 minutter. Når du er ferdig har du den riktige blandingen som kan være basen i favorittrettene dine.
INGREDIENSER:
Chilipepper 38% (opprinnelsesland: utenfor EU), salt, hvitløk 19% (sulfitter, opprinnelsesland: utenfor EU), persille.
ALLERGENER:
Sulfitter. Kan inneholde gluten, egg, peanøtter, cashewnøtter og selleri.
Næringsinnhold per 100g:
Energi 1285 kJ (306 kCal)
Fett 7,3 g
hvorav mettede fettsyrer 1,1 g
Karbohydrat 40,9 g
hvorav sukkerarter 9,6 g
Protein 11,9 g
Salt 23,69 g