Tagliatelle eggpasta durumhvete – 500g
Tagliatelle eggpasta av durumhvete er resultatet av en tradisjonell oppskrift hvor man benytter en deig rik på egg.
All behandling er rent håndverksmessig gjort, med mange faser som fortsatt utføres manuelt av spesialisert personell.
Håndverkspasta, bronsestøp og sakte tørket ved lav temperatur, gir god balanse og fasthet i pastaen, som også tiltrekker seg pastasausen på en unik måte. Den høye kvaliteten på dette produktet vil sannsynligvis tilfredsstille de mest krevende ganer. Kokes al dente på 8-9 minutter.
INGREDIENSER:
Durumhvete semulgryn, egg 23%
ALLERGENER:
Gluten og egg. Kan inneholde spor av selleri og blekksprut (bløtdyr).
Næringsinnhold per 100g:
Energi 1566 kJ (370 kCal)
Fett 3,6 g
hvorav mettede fettsyrer 1,2 g
Karbohydrat 69 g
hvorav sukkerarter 2,3 g
Protein 14 g
Salt 0,07 g