Pesto genovese - 180g
Behandlingen av basilikum foregår innen få minutter etter høsting, og opprettholder alle plantens organoleptiske egenskaper. Delikat vask og tørking, kald behandling og risting av oster for øyeblikket er bare noen av aspektene som gjør pesto til et unikt produkt av sitt slag.
Prøv gjerne med linguine, en klassisk rett i Genoa.
INGREDIENSER:
Basilikum 41 %, solsikkeolje, ost (kumelk, sauemelk, løpe), cashewnøtter, salt, poteter, pinjekjerner 2,2 % (ikke fra Italia), ekstravirgin olivenolje, sukker, surhetsregulator: E575, persille, hvitløk.
ALLERGENER:
Inneholder melk og cashewnøtter. Kan inneholde spor av nøtter og gluten.
Næringsinnhold per 100g:
Energi 1585 kJ (385 kCal)
Fett 38,5 g
hvorav mettede fettsyrer 4,7 g
Karbohydrat 6 g
hvorav sukkerarter 4,1 g
Protein 2,6 g
Salt 2,2 g